Bruk Multimedia-funksjonen på LinkedIn!

Visste du at du kan forsterke LinkedIn-profilen din med aktiv bruk av multimedia? At du kan legge til presentasjoner, bilder, lenker med mer?

Det unike med LinkedIn er at du kan legge til disse der de passer inn i karrieren din. Det vil si at du for eksempel legger en presentasjon under den stillingen der du i sin tid holdt presentasjonen.

Slik ser det ut når du er i oppdaterings-modus. Du ser at under selve innlegget er det en rad som heter "Add Media" og ikoner for de ulike typer multimedia du kan legge til eller laste opp.

Og slik ser det ut når jeg har brukt muligheten. Når du er inne på profilen min, ser du at bildet er klikkbart, og leder til en artikkel på bloggen min.Du velger selv hvordan du utnytter dette i det enkelte tilfellet.  Det som er fordelen er at dette gir meg et bedre bilde av hvem du er og hva du kan, mer enn bare et firmanavn og en stillingstittel. Jo mer jeg vet om deg, jo lettere er det å ta kontakt, og bygge nettverk til glede for oss begge.

I ukene som kommer deler jeg jevnlig flere slike tips om nyttige funksjoner du bare finner i LinkedIn. Jeg har tidligere skrevet om søkefunksjonen i LinkedIn, og den viktige overskriften.

Jeg er senior rådgiver i SEMCO International AS med fokus på digital kommunikasjon. Ønsker du og dine kolleger hjelp med web, LinkedIn og andre sosiale medier, video med mer, finner du meg på edgar.valdmanis@semco.no og 95234608

Ã?n kommentar

Per Olav Apalnes

07.06.2016 kl.13:41

Alltid interessant å teste ut dine råd Edgar.

Du var jo med på å dra igang LinkedIn Norway, og har blitt ekspert på LinkedIn.

Det beste tipset du har gitt er at det viktigste er å dele. Nettopp her er du en mester.

Håper det gir uttelling at du er så raus - og at det ikke bare er andre som kapitaliserer på din raushet.

Det siste jeg tester ut nå er blogging - Så får vi se om det gir noen verdi :-)

Skriv en ny kommentar

hits